Tuesday, October 19, 2010

2nd - 6th DAY

Ashley : 2nd Day



Offcourse makcik ni tak berperasaan. ada orang lain ker kat rumah?


dia dgn dunia dia sendiri. Cuma biasalaaaa tercium-cium sana sini macam ada new smells in the house.


and dok terbeliak-beliak tengok tgk org masuk bilik belakang tutup pintu.






Cippy & Cumi : 2nd Day


As it turn out bebulus 2 org ni, ok la plak. tak der nak culture shock ker apa ker. Cuma dok renung muka kita straight lelama. dok nak ngafal la tu.


tapi diorg dok terbeliak beliak tgk paper ball kena gumpal .nak main kejar2 bola.


ok la tu kan?










3rd-6th day


Ashley : Punyala makcik ni marah. dia boleh merajuk xnak sentuh langsung food dia just because I put a bit of cippy fur dekat area cage dia.


so semua bau2 ni kena move from ashley’s area.


then marah lagi bila tangan kita ada bau bebulus lain.


x bagi langsung sentuh her so-callled bulu.( you think you so wangi kerr gemuk?)


Cippy & Cumi:


wah wah wah, they’re already accustomed to having me around. dah x sabar2 nak kuar bilik.


I siap baring2 lepak bilik diorg.


ada sekali tu terlelap, and guess what , si cippy for the first time ‘mengeow’ trying to wake me up. ingat I dah pengsan kot?


and nampak jer si Ccippy tu besar tapi penakut vacuum .


Dia lari dulu nampak vacuum.


Cumi?..overly manja… hemmm gebunyerrr budak ni

2 comments:

saya said...

wahh..where's the pic of cippy & cumi? obviously ashley will gone mad & insane le.. jealousy is all around the place. hehehhehe.. hug & kisses for them! and thanks for the b/day wish!

Misz Pinkie Winkie said...

hope mereka akan menjadi kawan baik 1 hari nantie