Wednesday, December 29, 2010

Ashley's Upcoming New Hairstyle

 messy?
 middle
her usual rebonding?
 
 side?
or my favourite - the spike

So which one ?

Monday, December 27, 2010

Sedih la jugak

menitik jugak air mata aku lepas diorg pergi.
selalunya kalau diorg masuk carrier, mesti struggle nak keluar but this time both of them were so quiet.

aku hantar diorg sampai diorg masuk kereta...
sebak... aku tahan so that tak menangis masa kat lift...
sampai rumah dah x reti nak malu kat ashley langsung...
bilik tu semalam petang baru aku masuk. itupon utk tutup tingkap.

ashley terjenguk-jenguk.selalunya bila buka jer pintu , meluru la both of them mengejar ashley.
malam tadi satu malam ashley mengiau.
mengiau cari buah hati dia yang hilang....
takper la ashley..nanti panjang umur ashley jumpa la diorang lagi.

Friday, December 24, 2010

Forgive Me Ashley

Lagi 2 hari.
Lagi 2 hari jer lagi Cumi & Cippy's mummy akan ambik diorg balik .. for good...
Sedih tak terkata ni...
baru few weeks ashley dah start main kejar-kejar dgn diorg.
main usik2.. sergah2..
semalam for the first time ashley masuk cage diorg... all this while jgn harap dia nak masuk pon bilik tu jenguk bebudak tu..
now how?...
mesti ashley terpinga2 heran masa pergi si Cippy yg Demok Kotak... Mana si Cumi yg Garang cenge...

and me?.. x lalu dah nak nangis sedih. Hopefully masa Auntie S dtg ambik , i won't cry...(liar..you will cry..definitely0

Monday, December 20, 2010

Kejar Kejaran

Semalam Ashley main kejar-kejar dgn Cippy. tgh seronok main, tetiba Cumi datang sergah.
I don't know, maybe Cumi actually nak main jugak tapi Ashley salah interprate? Or Cumi actually thought Ashley was chasing Cippy away ie angrily?
Anyhow, glad to see them finally sebulu. ..


semua terbaring , terduduk, tertiarap lepas lari-lari..
dasar demok tak cukup exercise

about the Pengantin

alamak.. actually magazine pengantin tu bukan kena koyak ngan ashley.
tapi ashley makan.
serious, dia makan.
tapi dia x muntah macam kalau makan newspaper.
so skrg magazine ti dah kena nyuruk.
kalau tak dia akan makan sampai tinggal binding...

takut la apa2 hal jadi.. byk chemical kan.

Friday, December 17, 2010

sungguhla x perempuan

ini picture candid tangan ashley.
tangan dia banyak bulu
banyak sangt bulu sampai terkeluar-keluar dicelah-celah jari halusnya....
sungguhla tidak keperempuanan anakku ini....

Thursday, December 16, 2010

Finally

akhirnyaaaaaaaaaaaaa......
kak celi ngan bang cippy ngan dik cumi dah berkawan.
kami berkawan baik , sama sebulu,
bermain , berguling , sama sebummbunggggggg...

psttt pstttt... kak celi dah jatuh hati ngan bang cippy yg demok.. tapi apakan daya.. cippy sudah tertutup hatinyaaa...

cuma cumi jer yg still mengcumuttt.. dok sergah celi tetiba kekadang tu.. aaa tau pon takut celi.. lintang pukang lari... ingatkan ko tu garang sgt rupanya ada yg lagi heroin.



cumi : napa buruk sgt muka ni?..x basuh ker?meh sini akak cuci
cippy: x sempat la kak.. gigi pon x gosok lagi


celi: cuci muka mcm ni laa... seee no hand