Friday, May 27, 2011

Ini anak-anak Pepper.

My sister ada sorang anak bebulus. tup tap tup tap... sudah dapat cucu 4 ekor.
So here we are... introducing to the whole world:

Hashim....... yup hashim hokeh!... sempena Farid Kamil in Papadom






Bulu Hashim macam Milo tak habis kacau


And this is Rico
petite and timid Rico




Kiki - hyper active runner among all




 Last but not least - Pica
The only male .






so.... 4 ekor ok. Boleh tahan jugak si pepper ni... dalam kecik2 tu 4 ekor.
ada orang dah mintak nak adopt.. tapi tak pasti lagi nak bagi ker tak..
Still, mummy cuma nak wish,
Welcome to the family !

5 comments:

meowwmania said...

cantik cantik la kaler coat mereka tuh, unik!

sesemut said...

thanks mm.
tetiap minggu mandi tu.

HanaBella said...

Peliklah..Hana dah follow u tp xpenh muncul pun kat dashboard tiap kali u up entry.. haish.. confius.. thats y jarang singgah sini nk baca entry baru.. Gggrrr..

Konfius, pelik ni. Npe eh??

sesemut said...

nanti i check kot kot ada setting yang tak betul

saya said...

wahwahwahhh..semua pakat masok blog ye muka masing2. semua pon cute2 belaka..geramm..nak pelok nak cubit. dulu saya ada kucing nama karim. sangat baik tapi entah dah merempit pegi mana. lama dah dulu... 10 tahun yang lalu. huhuh.. owh.. btw, hugs& kisses to potter too.. mumy jgn la garang sangat kasi la potter makan. diet2 takyah lorr. hehehhe...