Wednesday, May 11, 2011

what if

Dear Ashley,
Ni mummy nak tanya ni.
What if... what if umur mummy tak panjang?
Ashley nak tinggal dengan siapa?
Mummy nak kena decide betul-betul siapa yang boleh jaga Ashley...
Nanti malam-malam kalau mummy takde, siapa nak dukung Ashley bawak masuk tido?
Kalau Ashley lapar pukul 3 pagi, kena ada orang fill up the bowl.
Kalau pot tray Ashley penuh, kena make sure dah clear
Kalau bulu Ashley serabut pepagi , kena sikat bulu cantik-cantik
Kalau rasa perut ashley dah gendut , kena bawak Ashley gi jogging petang-petang....

Sapa nak buat semua tu?....
Nanti mummy buat list calon-calon , then Ashley pilih sendiri ok.



From
Mummy yang dah takder perasaan nak bersyahdu mahdu sedih

No comments: