Friday, June 10, 2011

Potter Sambut Raya

Potterrrr.... hari ni Potter boleh Raya... tak payah diet-diet lagi..

yahooooooooooooo... betul ker mummy? betul ke?
sambil melompat2 happy , walaupun kaki dia sebenarnya tak lift off pun from the floor ( still berat ok)
siap tergolek cat pon ada.


betul .. come dinner is ready.. panggil kakak ko.
.
.
.
.
.
.
.
.
15 minutes later... akibatnya
.
.
.
.
.
.
macam ikan buntal

kenyang laaaa....

9 comments:

meowwmania said...

alolo...macam ikan buntal ke..comel apa :)

atashi no kokoro said...

kak...potter ni jantan ke?

sesemut said...

a..ahhh..potter jantan. ashley betina . tapi muka ashley mmg garang , sekali tgk mcm jantan gak.

atashi no kokoro said...

ooo...akak duk mana ek? nak tak kalau mating dengan my cat, rinie? dia tengah on heat skrg ni...

sesemut said...

potter kecik lagi tu... still tak berperasaan.. kang buat kena tempeleng jer ngan rinie.haha

atashi no kokoro said...

kecik lagi ke? ekeke nampak cam besar salah tengok ar ni...hehehe rinie tak tempeleng dia suka dengus2 je...hihi akak bagi makan apa sampai gemok camtu? furballs saya tough2 je, nak gak bagi gemok biar dia malas sikit nak lari2...ni abis tunggang langgang umah kalau lepaskan...

* HeeBum * said...

akak.... sy amik resipi dkt link ni.. huhuhu.. sy ikot same mcm dlm blog ni... alhamdulillah jadi dan sedap :)

http://opiskecikku.blogspot.com/2011/02/apam-polka-dot.html

sesemut said...

atashi: potter makan rc.. seminggu sekali ayam rebus.
you jgn lupa kityzme.. lagi naik selera dia makan.

heebum : thank you , cubaan resepi akan dijalankan segera..muahahhahaha( tamak haloba keparan)

Misz Pinkie Winkie said...

poter..poter.
bukan main lagie dia pandang kita.
nak manjalah tue ;)