Tuesday, October 25, 2011

Giveaway Giveaway

Dear All My  Furkid Fwens out there, 

Bersempena my birthday ( yang dah lepas..hu hu..) , and birthday si busuk demok Potter this 31st October , our mummy berbesar hati ( berbunga-bunga) nak buat giveaway.

Itupon after kitorg paksa rela dia buat.
Mummy kata dia kesian tgk kitorg terkial2 nak pegang gunting , pegang jarum , masuk benang .. in the end gunting kemana, bulu kemana (ini tanya Potter apa jadi)

But there are only 5 free giveaway ( sebab mummy org pemalas sedunia tapi tak ngaku)

It's the famous cat nip pillow… for all the furkids to play with.

Sebab cuma ada lima ketul jer.... so kita kena buat cabutan.. itupon kalau lebih dari 5 laa yang enroll.

So to all the furkid fwen out there, please leave push your mummies/daddies to leave their comment down there with contact add . Date line by this 31st October Midnite Malaysia time.

Nanti kita suruh mummy kita loadkan gambar pillow tu hokehhhh...


Peeee Esssss: mummy kita tu pemalas, semua benda kena suruh baru buat.. tapi jgn bagitau dia...



Cheers...
Ashley & Potter(sibuk jer nak tompang)

Wednesday, October 12, 2011

Pica hilang

Pica dah seminggu lebih tak balik rumah.
Ya Allah.. kau selamat kan lah dia.

Monday, October 10, 2011

Hari Ini Hari Lahir Ashley 10 October


Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ashley dah 3 tahunnnn...
 Maknanya dah 29 human yrs old..
Ohhh anak ku ..
sudah anak dara...




Hi.. I'm Ashleyy..


I always play dressup with my mummy

And my bestfriend  ...
'Mirror  mirror on the wall, who's the fairer among all'

Cutting kena maintain 9-8-9

tido kena cukup

walau di mana saja

Janji tido tak boleh kurang

Sleeping for Beauty

Biar panas biar hujan


Ashley tetap Ashley


Happy birthday Ashley..
Malam ni kita makan fish cake ok.