Tuesday, October 25, 2011

Giveaway Giveaway

Dear All My  Furkid Fwens out there, 

Bersempena my birthday ( yang dah lepas..hu hu..) , and birthday si busuk demok Potter this 31st October , our mummy berbesar hati ( berbunga-bunga) nak buat giveaway.

Itupon after kitorg paksa rela dia buat.
Mummy kata dia kesian tgk kitorg terkial2 nak pegang gunting , pegang jarum , masuk benang .. in the end gunting kemana, bulu kemana (ini tanya Potter apa jadi)

But there are only 5 free giveaway ( sebab mummy org pemalas sedunia tapi tak ngaku)

It's the famous cat nip pillow… for all the furkids to play with.

Sebab cuma ada lima ketul jer.... so kita kena buat cabutan.. itupon kalau lebih dari 5 laa yang enroll.

So to all the furkid fwen out there, please leave push your mummies/daddies to leave their comment down there with contact add . Date line by this 31st October Midnite Malaysia time.

Nanti kita suruh mummy kita loadkan gambar pillow tu hokehhhh...


Peeee Esssss: mummy kita tu pemalas, semua benda kena suruh baru buat.. tapi jgn bagitau dia...



Cheers...
Ashley & Potter(sibuk jer nak tompang)

7 comments:

Cik Nurul said...
This comment has been removed by the author.
sesemut said...

wah nurul... sekali 5 you rembat.

meowwmania said...

dah terlewat ke nih??

ala alaa kite pon nak lar sobs sobs :(

sesemut said...

boleh boleh... still open, don't worry

saya said...

am i the 5th lucky person? hehehhehe.... nak jugekkkkk.. tengok nezha nangis golek2 dah ni. emel boleh le letak sini.. address kalu kenotttt... hehehhee... sanialeeya@gmail.com love you!!!

Rosmawati Yusof said...

Wah..bestnyer...nanti klw ada lagi contest, kak Kim pun nak join...

meowwmania said...

hello dear

my email add :

meowwmania@gmail.com

ada rezeki utk jejebon kite ekk hikhik...