Friday, September 21, 2012

Bila dah tak suka

Apa susah , kalau tak suka tengaok , ambil empat-empat ekor, masuk dlm plastik bag, campak dlm tong sampah. make sure ikat ketat-ketat.
Buang aje, senang kan? Paling koman pon mati jer.

Apa susah, kalau tak suka, kalau dah benci, tak payah bagi alasan, tak payah susah-susah, bubuh jer pasir dlm makanan diorg , diorg tetap akan makan kan? mana diorg boleh pilih food ngan pasir, baru la mati cepat.

Apa susah , bukannya ada life lain nak buat, pergi management hari-hari, buat complain, kata diorg makan selerak, padahal dia yg tendang bekas makanan tu bila lalu.

Apa susah, kalau sakit sangat mata tengok, ambil kayu kejar je, baling je, bagi tempang kaki tu, bagi luka berdarah-darah mulut dia.

..



..




why?.. why?... kenapa busuk sangat hati diorg? kenapa manusia ni kejam sangat...

3 comments:

Nurusaurus said...

some people actually say this?? =O

sesemut said...

they didn't say it but they actually did it. did it without any guilt

saya said...

orang busuk ati ni kat mana2 pon ada je.. macam kotor sangat kalo ada kucing tu. ntah2 rumah diaorang lagi berkerak! huhuhuhuuu...hugs n kisses to ashley please...