Tuesday, February 26, 2013

Hati yang panas-entry luahan perasaan

Memula kan pagi Rabu dengan hati dan perasaan yang panas.

walaupun entry ni akan keluar lain tarikh dgn waktu sebenar ( dah konon dok kat obersee)..

Jadi mari kita ceriakan semula pagi Rabu kita dengan memori dan angan-angan yang indah..

Lagi berapa bulan jer kan nak raya.. puasa pon belum kan.. tapi sebab semangat nak raya , harus la semangat nak puasa.

so dok la pikir tadi , macam tahun-tahun yang lepas, harus la dapur tu yours truly yang tookover.

tahun ni nak masak ikut procedure last year. No perangat-perangat. no lauk semalam or kelmarin.

So sapa yang ada lalu area Perak tu , and time jam tak ingat kat highway , meh jemput la mai ke rumah.

Rumah i tepi jalan jer uolls... set-set kalau tak tutup tingkap lepas mandi tu memang jam la jalan depan rumah tu kan...hahha

dah plan dah dlm kepala nak masak apa... nak buat soup ekor , prawn pasta vermicelli, chocolate moist cake, laksa, mee udang, nasi bukhari, nasi goreng australia, rendang ungkep, sambal goreng ikan bilis, nasi putih with ikan masin goreng with bawang n chillies.......

gila... laparrrrrr.... yang pasti takder nyer masak semua tu dlm masa sehari......

Ok sambung later.

Wednesday, February 20, 2013

Thursday, February 14, 2013

ramdon pict of the day



Zoo in a cupboard

I'm not heavy
  
pet grass after 5 days




Wednesday, February 6, 2013

Tailor yang hardworking

Potter! Tido ke?
Takkkk..... kelip mata jek

Potterrrr!

Potter???/

Ceh... tido mata terbuka rupanya

Timeless Thursday Memory

Chocolate moist cake 
Ini kek batch ke empat for that day.... fuhhhhhhh senak dapor
Pemandangan sekolah rendah kuala dipang
Candid pemandangan while waiting for Ika habis her classes
sleepy kittens
Cantik jer kan pot nak tido
happy birthday Khatijah!
Semoga keakraban & keriuhan berkekalan selama2nya.. Amin